page header

Magunkról

Az IT Law Solutions Kft. egy 2008-ban társaadalomtudományi kutatásra alapított vállalkozás, melyet a tagok 2023-ban átalakítottak, és amelynek fő célja olyan komplex jogi informatikai szolgáltatásokat nyújtani, amelyekkel Ügyfeleink kényelmesen tehetnek eleget új jogi kötelezettségeiknek. Ilyen jogi kötelezettségek a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvényben egyes vállalkozások számára kötelezővé tett feladatok vagy a jogellenes tartalmakra vonatkozó bejelentésekkel kapcsolatos eljárásrend kialakítását szabályozó európai uniós DSA rendeletnek való megfelelés.

A fenti szabályok betartása az arra kötelezettek részéről folyamatos odafigyelést igényel, melyben automatizált folyamatok bevezetésével kínálunk segítségnyújtást.

Abban vagyunk mások, mint a versenytársaink, hogy automatikusan, könnyen és kompakt módon biztosítjuk az európai uniós és a hazai jogi környezetnek való megfelelést, anélkül, hogy Ügyfeleinknek ehhez külön belső szervezetrendszert vagy külön folyamatot kellene létrehoznia vagy működtetnie.

Mindezen fentiekkel egy lépésben kívánjuk levenni a terhet ügyfeleink válláról, mind a visszaélés-bejelentések, mind a jogellenes tartalmakkal kapcsolatos bejelentések terén.

Abban hiszünk, hogy a bejelentések rendezett becsatornázása és magas szakmai színvonalon történő kivizsgálása csak a folyamat egészében való részvétellel teremthető meg.

Mi az IT Law Solutions Kft-ben a jogászok és fejlesztők együttműködésében olyan megoldásokat kínálunk, melyek egyaránt figyelembe veszik a jogszabályoknak való maradéktalan megfelelést, valamint azt az ügyféligényt, hogy ez ne teher legyen, megoldandó feladat, hanem egy észrevehetetlen automatizmus. Abban különbözünk versenytársainktól, hogy a korunk elérhető legjobb technológiáját alkalmazzuk, és a folyamatot annyira automatikusan kezeljük, amennyire csak lehet.