page header

Tárhely szolgáltatásunk

Szolgáltatásunk sikeres megrendelését és a szerződés megkötését követően egy egyedi kódot generálunk, amelyet megküldünk Ügyfelünknek. Ezt a kódot az Ügyfelünk által üzemeltetett weboldal forráskódjába beillesztve automatikusan, azonnal és Ügyfelünk weboldalába közvetlenül beépülő modulként elérhetővé válik a bejelentők számára.

Szolgáltatásunk alapvetően három részterméket foglal magában:

(1) a bejelentési rendszer üzemeltetését,
(2) a bejelentések kivizsgálását, valamint a javaslatot a tartalommoderálásra (vagy a bejelentés elutasítására),
(3) a szerződési rendszerek felülvizsgálatát (általános szerződési feltételek módosítását)

Cégünknél ezen termékek külön-külön nem vásárolhatók meg, hanem minden csomagunk tartalmazza valamennyi terméket. Az a meglátásunk, hogy Ügyfeleink számára csak akkor tudunk érdemi segítséget nyújtani, ha nem csupán a belső visszaélés-bejelentési rendszer üzemeltetését és működésének biztosítását, hanem az egész folyamatot magas szakmai színvonalon támogatjuk beleértve a bejelentések kivizsgálását.

Csomagok

3 csomag közül választhat

Király csomag
Király csomag
HUF
33900
/
 • A beérkezett bejelentések elszámolása ticketként. Minden bejelentés beérkezése (ún. ticketek) után 7.990 Forint kezelési díjat számolunk fel
 • Az Ügyfél weboldalába automatikusan beépülő modul
 • A szoftveres rendszer működésének folyamatos ellenőrzése, szükség esetén karbantartása
 • Személyes adatok védelme
 • Bejelentések teljeskörű vizsgálata ügyvéd bevonásával
Népszerű
Joker csomag
Joker csomag
HUF
44990
/
 • Az Ügyfél weboldalába automatikusan beépülő modul
 • A szoftveres rendszer működésének folyamatos ellenőrzése, szükség esetén karbantartása
 • Személyes adatok védelme
 • Bejelentések teljeskörű vizsgálata ügyvéd bevonásával
 • A kivizsgált bejelentések költsége a havidíjba van kalkulálva
Ász csomag
Ász csomag
 • A fenti választott két csomag valamelyike és amellett az általános szerződési feltételek vizsgálata és kidolgozott javaslat azok átalakítására. A csomag díja külön konzultáció kérdése, kérem keresse kollégánkat az elérhetőségeinken.

A megadott csomagokhoz nem tartozik telepítési / regisztrációs díj, valamint a feltüntetett árak az általános forgalmi adót nem tartalmazzák.

A megnevezett csomagajánlatok közös vonása, hogy nem választja el egymástól bejelentési rendszer üzemeltetését, valamint a bejelentések kivizsgálását. Ez a szisztéma azért hatékony, mert a bejelentés kezelésébe bevont szerv nem csupán a technikai háttér megteremtésének és üzemeltetésének feladatát veszi át a vállalkozástól, hanem a folyamatba annak elejétől a végéig bevonásra kerül. Így tehát nem csupán a technikai feltételek, hanem a bejelentések magas szakmai színvonalon történő kivizsgálását is biztosítja cégünk. Emellett csomagjainkhoz nem tartozik egyszeri telepítési díj, hiszen a szoftver használata egyszerű, Ügyfelünk által is könnyen, csupán néhány kattintással a saját weboldalba integrálható automatikusan beépülő modulként működik.